Válóperes ügyvéd férfiaknak Budapesten

Miért veszítené el a gyerekeit, a vagyonát és az önbecsülését csak azért, mert nem működik a házassága?

Köszönjük érdeklődését!

A PDF kiadványt a gombra kattintva töltheti le.

Párommal felbontjuk házasságunkat – Tarthatok követelésektől?

Párommal felbontjuk házasságunkat – Tarthatok követelésektől?

Párommal egyező akaratnyilvánítás (megegyezés) alapján, felbontjuk házasságunkat. Párom "lett" a felperes, mivel ő sürgette/akarta nagyon a házasságot.Gyermekünk nem született. Közös vagyon nincs. A Járásbíróságtól kapott - párom által beadott - keresetlevélen...

Ha alperesként nem jelenek meg, annak milyen következményei lehetnek?

Ha alperesként nem jelenek meg, annak milyen következményei lehetnek?

Alperesként nem jelenek meg válóperes ügyben, ennek milyen következményei lehetnek? Felelősségre vonhatnak, büntetést szabhatnak ki?   Válasz: Ha a perfelvételi tárgyalást valamelyik fél elmulasztotta, és a jelen lévő fél nem kérte annak megtartását, a bíróság az...

Három út áll nyitva Ön előtt – elkísérjük azon, amelyiket választja

A cél, hogy a lehető leggyorsabban és legkevésbé fájdalmasan kezeljük a válást. Az időben felkészülés segít megóvni magát és gyermekeit egy hosszan elhúzódó gyűlölködéstől. Három lehetséges helyzetre készülhet fel.

Mediáció

A válás során a mediáció segíthet a még nem végletekig elmérgesedett viszonyt kiegyensúlyozni és közös megegyezést létrehozni. Ebben az esetben az ügyvéd nem az egyik felet képviseli, hanem a megállpodást. Eredménye: egy közösen elfogadott egyezség lehet, amelynek segítségével a válás gyorsan lezárul.

i

Peren kívüli egyezség

Az Ön képviseletében az ügyvéd – a hatályos jogszabályok alapján – olyan megegyezésre törekszik a feleségével vagy annak jogi képviselőjével, amely biztosítja az Ön számára a megfelelő jogokat és nem terheli Önt a szükséges és elégségesnél több kötelezettséggel. Eredménye: peren kívüli megállapodás, amely a válás alapjaként szolgál.

Jogi képviselet

A válóper során az Ön jogi védelmét látja el az ügyvéd, folyamatosan ellátja a szükséges jogi információkkal, támogatja a döntéseit azok jogkövetkezményeinek ismertetésével. A bíróságon eljár az Ön nevében és érdekében, és végigkíséri a bontóper egész folyamatán. A válóperes ügyvéd segít a pénzügyi szerződések, ingatlan- és egyéb tulajdonjogok rendezésében is.

Kérjen időpontot most

Kapcsolatfelvétel

Időpontegyeztetés céljából töltse ki az oldalon található űrlapot vagy hívja telefonszámunkat. Az első találkozás munkadíja 20.000 Ft, melyet online (bankkártyával) egyenlíthet ki. Az első találkozásra emailben megküldjük, hogy milyen információkkal készüljön. A találkozó során az ügyvéd felméri az Ön helyzetét és javasol megoldásokat, melyek közül Ön kiválaszthatja, hogy melyik úton indul el.

Telefonszámunk

+36 1 302 77 55

munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Iroda

Központi irodánk címe: Váci út 19., Panoráma irodaház

Az ügyvédi találkozók helyét az időpontegyeztetés során egyeztetjük.