Válóperes ügyvéd férfiaknak Budapesten

Miért veszítené el a gyerekeit, a vagyonát és az önbecsülését csak azért, mert nem működik a házassága?
u

Gyakori kérdések és válaszok

Sok kérdést kapunk emailben, telefonon, amelyekre mindig legjobb tudásunk szerint válaszolunk. Ha egy kérdés kétszer is felmerül, akkor ide leírjuk, hogy ezzel is időt spóroljunk Önnek. Ha vannak még kérdései, hívjon minket vagy írja meg!
Ügyédet kérek - hogyan kaphatok?

Online kérhet ügyvédi időpontot:

  1. Rögzítjük az adatait.
  2. Befizeti az ügyviteli díjat bankkártyával.
  3. Kap egy igazoló emailt és SMS-t.
  4. Egyeztetünk az Önt leghamarabb fogadni tudó kollégával.
  5. Találkozik az egyeztetett időpotban az ügyvéddel.
  6. Egyeztetik az ügye menetét és elkezdik a közös munkát.
Mit kapok a befizetett pénzért?

Röviden: időt – háromszor.
1. Mire Ön eljut a díjfizetésig, a jogsegély szolgálat már előválogatta Önnek azokat a családjoggal foglalkozó ügyvédeket, akik segíteni tudnak Önnek. Így a keresgélés és a csalódás idejét spórolja meg.
2. Összállítottunk egy kérdőívet, aminek segítségével alaposan végig tudja gondolni a válását, és érdemben fel tud készülni az ügyvéddel való találkozásra. Így hatékonyabb az együttműködés – azaz Ön időt és pénzt spórol.
3. Az első találkozó és az ott történő konzultáció díját foglalja ezeken felül magában a befizetett pénz, azaz az Ön számára kiválasztott ügyvéd idejét.

Kivel fogok találkozni? Melyik ügyvédet kapom?
Ez elsősorban az ügyvédek terheltségétől függ – célunk, hogy Ön minél hamarabb megfelelő szakértői támogatáshoz jusson és ne kelljen heteket várnia egy konzultációra.
Mi van, ha nem szimpatikus a kiválasztott ügyvéd?
Ezért tartjuk fontosnak, hogy a jogsegély központunk több egyéni ügyvéddel áll szerződésben, mert ilyenkor lehetősége van egy új konzultációra egy másik kollégával – külön térítési díj nélkül.
Kivel állok szerződésben?
Az első találkozót követően Ön megbízhatja a családjogi ügyvédet az Ön képviseletével. Így közvetlenül Ön és az ügyvéd között jön létre szerződés.
Mik a költségek? Mennyibe kerül? Óradíj van vagy fix összeg?
A költségekről érdemben akkor lehet nyilatkozni, ha már ismerjük az Ön esetét. Egy néhány találkozóval és egy közös megállapodással beadott kereset nem igényel hosszas konzultációkat és bíróságra járást hónapokig. Így ennek a költségét is lehet minimalizálni egy óradíjas megoldásban. Míg egy bonyolultabb esetben az egész vagyona rámehet, ha elsőre óradíjban állapodik meg. Tehát az első találkozó során az ügyvéd meg fogja Önnek egyértelműen határozni a szükséges lépéseket és azoknak a díját.
Milyen konkrét szolgáltatást kapok?
Teljeskörű ügyvédi szolgáltatást. Képviseletet a bíróság előtt, konzultációt, tanácsadást, a közös megállapodás megírását, a keresetlevél megírását és beadását – mindazt, amire a válás során jogilag szüksége van.
Ez egy ügyvédi iroda?
Ez több annál. A Válóperes Jogsegély Szolgálat egy koordinátori feladatokkal megbízott cég. Azzal a határozott céllal jött létre, hogy megkönnyítse a válás előtt álló férfiak megfelelő ügyvédre találását és segítse Őket a felkészülés során. Sokan kérnek és kapnak segítséget online, és sokan töltik le az útmutatónkat is anélkül, hogy ügyvédi segítséget kérnének tőlünk.
Kik ezek az ügyvédek?

Minden ügyvéd partnerünk önálló, családjoggal foglalkozó szakember. Önálló praxisuk is van, így akár közvetlenül is megtalálhatóak az interneten. A mi rendszerünk sajátossága, hogy nem kell végighívnia 3-4 ügyvédet mire talál egy megfelelőt, aki azonnal tudja Önt fogadni, és megfelelően felkészült, hogy segítséget nyújtson. Kollégáink közül ahhoz irányítjuk, aki fogadni is tudja rövid időn belül.

Párommal felbontjuk házasságunkat – Tarthatok követelésektől?

Párommal felbontjuk házasságunkat – Tarthatok követelésektől?

Párommal egyező akaratnyilvánítás (megegyezés) alapján, felbontjuk házasságunkat. Párom "lett" a felperes, mivel ő sürgette/akarta nagyon a házasságot.Gyermekünk nem született. Közös vagyon nincs. A Járásbíróságtól kapott - párom által beadott - keresetlevélen...

Kapcsolatfelvétel

Időpontegyeztetés céljából töltse ki az oldalon található űrlapot. Emailben megküldjük, hogy milyen információkkal készüljön az első konzultációra. Központi irodánk címe: 1132 Budapest, Visegrádi utca 47/b. Az ügyvédi találkozók helyét az időpontegyeztetés során egyeztetjük.

Ügyviteli díj

A jogsegély szolgálat ügyviteli díja 25.000 Ft, amely tartalmazza a válási útmutató kiadványt és az első konzultáció egyeztetési díjat. A díjat bankkártyával fizetheti ki a stripe.com vagy a SimplePay biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Kérjen időpontot most

Név(Kötelező)
Kérdéses témák
Jelölje meg, ha ezek közül valamely téma aktuális
Tartalma: 3-5 napon belül feltáró beszélgetés egy, a témában jártas ügyvéddel, valamint a jogászok által összeállított részletes válási súgó (PDF)

Számlázási adatok:

ANONIMITÁS: nem tudjuk és nem is dolgunk ellenőrizni, hogy az Ön által megadott adatok valósak-e. Amennyiben anonim kíván maradni, adjon meg annak megfelelően számlázási adatokat, amelyre a számlát automatikusan kiállítjuk.
Cím

Fizetés

A fizetéshez az OTP SimplePay biztonságos rendszerét alkamazzuk.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.