+36 30 849 0018 kerdes@valoperes-ugyved.hu

Érdeklődni szeretnék, hogy 7 év házasság után, feleségem elviheti-e tőlem 150 km re a közös gyerekünket azért hogy egy teljesen idegen városban nevelhesse kisfiamat?

Válasz:

Országon belül a felek szabadon költözhetnek a válás kimondása után. Ebben az esetben célszerű lehet a kapcsolattartási időpontokat a távolságra tekintettel tömbösíteni. Amennyiben a válást még nem mondták ki és másképp sem egyeztek meg, az anya csak az Ön hozzájárulásával viheti el a gyermeket. Az anya jelenlegi élettársának a neme nem bír jelentőséggel.

 

 

Válaszadó:

A választ dr. Gulyás-Németh Noémi ügyvéd adta.

Válóperes ügyvéd férfiaknak Budapesten

Miért veszítené el a gyerekeit, a vagyonát és az önbecsülését csak azért, mert nem működik a házassága?

Férjek és apák védelmében

Ha elkerülhető a válás, akkor tegyen meg mindent ennek érdekében. Ha nem, akkor készüljön fel rá úgy, hogy az a legkisebb kárt okozza a gyerekek fejlődésében, és ne vehessék el azt, ami fontos Önnek.

Miért veszítené el a gyerekeit, a vagyonát és az önbecsülését csak azért, mert nem működik a házassága?

Töltse le a válás útmutatót most!Előzze meg a bajt, olvassa el az útmutatót időben

A válás útmutatóban megkapja a kötelezően tudnivaló információkat a válásával kapcsolatban, illetve fontos ismereteket, hogy megvédhesse, ami a legfontosabb Önnek. Jogi fogalmak magyarázata, keresetlevél minta, felkészülési lista, válás menete, gyerekek pszichológiai védelme és válási kérdőív az ügyvéd előtt.

A legátfogóbb ilyen jellegű kiadvány - ingyen az Öné.